Internet Marketing: Arta de a atrage mai multe comenzi „ca albinele la miere”

Vânzările sunt viaţa afacerii dumneavoastră. Deci, ce puteţi face pentru a atrage mai mulţi clienţi şi, ulterior, mai multe vânzări? În acest ghid de strategie de marketing pe Internet, vă voi arăta 7 moduri absolut minunat de a atrage mai mulţi clienţi pentru site-ul dvs. ca “albinele la miere”, şi veti observa apoi cresterea  comenzilor.

1. Creaţi director gratis cu E-book
Puteţi începe prin crearea unui director  de carti electronice (E-books) gratuit pe o temă specifică site-ului dumneavoastră. Această strategie de marketing pe Internet va aduce oamenii in vizita pe site-ul dumneavoastră pentru a citi ebooks liber, şi, în acelaşi timp, va arunca o privire la anunţul cu produsul dvs.

2. Folositi doar o parte din site-ul dvs. ca si zona privata (members only) 
Transformati  o parte din site-ul dvs. într-o secţiune destinata doar membrilor. Iar in loc de taxare pentru accesul în zona de membri, îl puteţi folosi ca un bonus primit gratuit pentru cumpararea produselor dumneavoastră.

3. Adăugaţi o secţiune de anunţuri gratuite clasificate pe site-ul dvs.   
Înfiinţati o secţiune de anunţuri gratuite clasificate în site-ul dvs., şi apoi convingeti alte persoane sa puna in acolo propriile  reclame. De acolo, puteţi cautati alte  site-uri  care au, de asemenea, secţiuni de anunţuri Free Classifieds.

4. Ofera bonusuri zilnic sau săptămânal vizitator
Doriţi mai mulţi clienţi care sa se repete? Puteţi oferi bonusuri zilnice sau săptămânale vizitatorilor. În acest fel, acestia va vor vizita în mod regulat site-ul  pentru a primi bonusuri. Această strategie de marketing pe Internet poate creşte cu adevărat traficul pe site şi implicit vânzările. Dacă doriţi un răspuns mai rapid la acest tip de strategie puteti apela la urgenţă. De exemplu, puteţi difuza un mesaj care spune: „Numai 10 bonusuri ramase!!! Deci, grabeste-te!”.

5. Ofera descărcări gratuite
Permiteti oamenilor sa descarce software-ul sau e-carti (ebooks) gratuit de pe site-ul dvs. Dar le spuneti că există o mica „conditie” – în schimbul descărcării in mod gratuit a acestora, ei vor trebui sa recomande website-ul si altor 5 prieteni.

6. Oferiti  produse gratuite în schimbul unei inscrieri
Ai un program de afiliere? Puteţi creste rapid numărul de persoane care sa se alăture programului prin oferirea temporara a produsului dvs. sau a unui produs din protofoliu in mod gratuit, atunci când acestia se  înscriu pe site. Spune-ti-le că  oferta gratuita este valabila doar pentru urmatoarele  30 de zile, astfel încât acestea se vor grăbi să completeze formularul de inscriere.

7. Concentreaza-te  pe anunturi gratuite sau la preţ redus

Sursa: http://www.articlecircle.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s