Cum castigi miliarde de dolari cu un simplu gest

Posted: 3 noiembrie 2010 in Stiri/News
Etichete:,

Consumatorii ar plati mai mult pentru o experienta mai buna, confirma un studiu recent realizat de RightNow Technologies, iar 55% dintre nord-americani au devenit clientii unei companii datorita reputatiei acesteia pentru customer service. Totodata, 40% dintre respondentii la studiu au afirmat ca au inceput sa achizitioneze produsele si serviciile unei companii, doar datorita reputatiei bune a acesteia la capitolul customer service.

In plus, 85% dintre consumatori spun ca ar fi dispusi sa plateasca mai mult fata de pretul standard al unui produs, daca acesta le-ar furniza si o experienta placuta. De exemplu, 76% dintre acestia ar plati cu 5% mai mult, 55% cu 10% mai mult, 27% ar scoate 15% in plus din buzunar, iar 18% dintre ei ar plusa cu 20%.

Un procentaj destul de important al celor chestionati, mai exact 10% dintre acestia, au afirmat ca ar plati chiar si cu 25% mai mult, daca experienta lor in calitate de clienti ar fi una buna.

Cei de la RightNow nu s-au oprit aici si au estimat cat ar putea castiga companiile, daca ar creste gradului de satisfactie al clientilor.

De exemplu, acestia previzioneaza ca industria aviatica din Statele Unite ar putea adauga 10,6 miliarde dolari la veniturile din acest an, daca ar putea garanta o experienta superioara calitativ pentru cumparatori. Suma este de cinci ori mai mare decat deficitul previzionat pentru industria aviatica anul acesta.

Si daca mai era nevoie de inca o dovada a faptului ca o experienta buna a consumatorilor creste profiturile, RightNow estimeaza ca industria de electronice ar putea castiga 16,5 miliarde dolari in 2010.

Citeste toata stirea aici…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s