Google isi deschide birou in Romania. Vezi cine va conduce operatiunile locale

Posted: 3 noiembrie 2010 in Stiri/News
Etichete:, , , , , ,

Google deschide un birou de afaceri in Bucuresti, condus de Dan Bulucea, fostul director de business si marketing de la Microsoft Romania. Echipa locala va fi responsabila pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

„Scopul Google este de a oferi utilizatorilor romani, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile in limba locala, precum si de a ajuta companiile romanesti sa aiba o prezenta online si sa isi dezvolte afacerile prin intermediul Internetului. Romania este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atat in ce priveste utilizatorii individuali, cat si companiile”, declara Dan Bulucea (foto), noul country manager pentru Romania al Google.

Biroul din Bucuresti, condus de Dan Bulucea, va fi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google in Romania, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii romani, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vanzarile directe de publicitate.

Google a fost pana acum prezent in Romania cu produse localizate pentru utilizatorii romani, in primul rand motorul de cautare Google.ro, precum si Google Maps, Google Places, Google Apps, Google Translate si multe altele.

Intrucat consumatorii apeleaza tot mai mult la Internet pentru a se informa, Google.ro poate fi utilizat si ca un barometru pentru cele mai recente tendinte, inclusiv a celor de natura economica.

Google ofera gratuit instrumente speciale pentru identificarea tendintelor de cautare, Google Statistici de Cautare sau Google Trends. Antreprenorii pot afla ce termeni (cuvinte cheie) sunt cei mai cautati si isi pot ajusta campaniile lor online, sau site-urile web pentru a raspunde mai bine la nevoile consumatorilor.

Dan Bulucea a renuntat la functia detinuta in cadrul Microsoft in luna martie a acestui an, dupa aproape 12 ani de lucru in compania fondata de Bill Gates, dupa multe joburi diverse.

Citeste continuarea articolului aici…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s