Vino si tu la Social Media Summit Cluj!

Posted: 3 decembrie 2010 in Stiri/News
Etichete:, , , ,

Pe o piata ce numara peste 3 milioane de cititori de bloguri si mai mult de 2 milioane utilizatori de Facebook in Romania, business-urile vad tot mai clar alternativa la bugetele imense cheltuite pe campanii traditionale de advertising. Social Media devine, la costuri incomparabil mai mici, amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

Cum ar putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care un antreprenor poate gasi parteneri de business de incredere? Se poate o afacere promova in 140 de caractere sau mai putin? Ce asteptari au de la Social Media si cum folosesc companiile retelele sociale pentru pentru a se promova?

Summit regional despre retele sociale si strategii de marketing prin social media. Cum ai putea creste vanzarile prin pagina de Facebook? Este LinkedIn locul in care gasesti parteneri pentru business-ul tau? Te poti promova in 140 de caractere sau mai putin? Intrebarea este de fapt: cum folosesti retelele sociale pentru promovarea afacerii? Vino sa afli raspunsurile la Social Media Summit Cluj!

Locatie: Hotel City Plaza, Cluj

http://www.bizforum.ro/smscluj/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s