BMW- spotul publicitar care iti scrie pe creier

Posted: 22 decembrie 2010 in Marketing
Etichete:, , , ,

„Tell me something. And I will forget.

Show me something. And I will remember.

Involve me. And I will understand.”

Astazi am ceva interesant pentru voi …si anume, spotul publicitar care iti scrie pe creier! Hmm..interesant? Atunci urmareste video-ul de mai jos:

Cel mai recent clip publicitar al companiei  a fost lansat in avampremiera in cinematografele din Germania folosindu-se de  un blitz de mare putere pentru a ilumina, nu mai mult de o fractiune de secunda, ecranul printr-un carton cu initialele companiei decupate, chiar la finalul proiectiei. Acest clip inovator nu face altceva decat sa se asigure ca telespectatorilor le ramane in minte aceasta reclama. Cum anume?…prin imprimarea logo-ului BMW pe retinele celor care il privesc. Cum e posibil?… ei bine, creatorii ei s-au folosit de acelasi fenomen care apare atunci cand o persoana priveste spre Soare si apoi inchide ochii, ramanand cu o frantura din imagine care mai poate fi vizualizata ulterior pentru cateva momente.

In finalul spotului se declanseaza lumina blitz-ului, care se confunda cu lumina reflectata de casca motociclistului din clip, iar atunci cand publicul inchide ochii la indemnul acestuia ramane uimit sa vada imaginea logo-ului BMW proiectat pe pleoape.

Reclame
Comentarii
  1. almostgod spune:

    Putin cam drastic, in sensul ca, imi aminteste de „The 5th Element” cu add-urile din timpul somnului. Dar, e ok. Problema va fi mai naspa la brandurile cu un nume lung.

  2. …sigur se gasesc solutii si pt ele ;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s